صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو
سرخط خبرها

ساخت موشک‌های دورزن و دقیق‌زن در نیروی زمینی ارتش| امیر حیدری: در حال پوست‌اندازی تسلیحاتی هستیم

  • کد خبر: ۱۴۷۸۸۱
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹
ساخت موشک‌های دورزن و دقیق‌زن در نیروی زمینی ارتش| امیر حیدری: در حال پوست‌اندازی تسلیحاتی هستیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی را به سمت نیروی دانش محور در نیرو‌های مسلح سوق دادیم تا در مسیر دانش بنیان کردن تجهیزات حرکت کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در جشنواره ایده‌پردازی و تقدیر از نخبگان علمی این نیرو که صبح امروز (یکشنبه) در ستاد فرماندهی این نیرو و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، گفت: از جمله موضوعات مورد تأکید فرمانده معظم کل قوا موضوع علم، نوآوری و فناوری است و در همین راستا، ایشان روز گذشته از نمایشگاه دستاورد‌های علمی وزارتخانه‌ها بازدید کردند.

امیر سرتیپ حیدری در ادامه عنوان کرد: نیروی زمینی را به سمت نیرویی دانش‌محور در نیرو‌های مسلح سوق دادیم تا در مسیر دانش‌بنیان کردن تجهیزات حرکت کنیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امنیت پایدار متکی به علم و دانش و فناوری است، یادآور شد: در نیروی زمینی ۲۳ رسته دفاعی داریم که با درهم‌آمیختگی آن‌ها چرخه دفاعی و حدود و ثغور نیروی زمینی فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه ارتباط خوبی بین نزاجا با دانشگاه‌های کشور برقرار شده است، گفت: نیروی زمینی ضمن بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های کشور به‌ویژه دانشگاه‌های صنعتی، با ۱۰۲ شرکت دانش‌بنیان مرتبط است تا بتواند این ۲۳ رسته را در چرخه دفاعی کشور بکار گیرد.

امیر حیدری با بیان اینکه نیروی زمینی تاکنون موفق عمل کرده است، اظهار داشت: توانستیم موشک‌های دورزن، دقیق‌زن و تسلیحات هوشمند تولید کنیم و مفتخریم که امنیت کشور را با اتکا به علم و فناوری بومی تأمین کرده‌ایم.

فرمانده نزاجا با بیان اینکه این نیرو یک نیروی علمی، محوری و دانش‌بنیان است، افزود: توانستیم با بومی‌سازی انواع فناوری‌ها و نوآوری‌ها از جمله خدمات بالگردی در همه صنایع گام‌های اساسی برداریم و پیشرفت چشمگیری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه هوانیروز از یک یگان تاکتیکی به یگانی راهبردی تبدیل شده است، عنوان کرد: امروز بالگرد‌های ما مجهز دوربین‌های دید در شب هستند تا عملیات‌های شبانه انجام دهند.

امیر حیدری یادآور شد: در موضوعات پزشکی و مهندسی پزشکی توانمندی بالایی داریم و توانستیم ۱۲ هزار کادر پزشکی را در عرصه کرونا به کار بگیریم و هفت بیمارستان بسازیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: امروز تانک‌های نیروی زمینی ارتش مجهز به فناوری روز شده‌اند تا در صحنه‌های جنگ، اثربخش باشند.

وی با بیان اینکه در حال پوست‌اندازی در زمینه تسلیحات هستیم، گفت: به همت دانشمندان جوان ایرانی و با هم‌افزایی توانستیم در کمترین زمان تحولی اساسی در تسلیحات خود به وجود بیاوریم؛ به نحوی که هم‌اکنون تسلیحات ما از ویژگی‌های دورزنی، دقیق‌زنی، نقطه‌زنی، هوشمندسازی و قابلیت شبکه‌محور شدن برخوردار هستند.

امیر حیدری خاطرنشان کرد: در زمینه تولید خودرو‌های ملی ۶۰ تن و ۱۰۰ تن از ستاد کل نیرد‌های مسلح مأموریت یافتیم و هم‌اکنون در مرحله استاندارسازی هستیم؛ همچنین سعی کردیم که در ارتباط با مراکز علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان از علم روز بهره بگیریم تا جهش علمی را در نزاجا ایجاد کنیم.

در پایان این مراسم از ۶ جلد کتاب در حوزه ایده‌پردازی در نیروی زمینی ارتش نیز رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->